zaterdag 3 juni 2017

Voorbereiding vakantie Washington DC

Het is bijna zover; we gaan richting Washington DC dit jaar! We hebben tickets voor een mooie prijs (350€ pp) geboekt bij united en via AirBNB een leuke studio om te overnachten.

Eerst een paar nachtjes in shennandoah national park (https://www.nps.gov/shen/index.htm)
en dan richting de stad. We vertrekken dinsdag vroeg, want we moeten natuurlijk 3 uur van te voren op Schiphol zijn. Leuk avontuur met de koffers in de spits in de trein.

Vandaag, zaterdag, inpakdag. Outfits voor een dag of acht, in de studio is een wasmachine. En er zijn natuurlijk veeeeel winkels om te shoppen. De outlet zit al in de planning, dus dat moet goed komen.

Vorige week hebben we besloten om die toch maar even aan te doen als we op de laatste dag de auto nog hebben. Bij het verlengen van de tijd werd de prijs ook lager, dus meer tijd én goedkoper! Alle accu's worden opgeladen, TomTom krijgt de goeie kaart. Nog een paar extra schoenen. Oh Sander heeft geen shirts, nog even wat strijken. Hebben we overal printjes van? Hebben we iets te lezen in het vliegtuig? Het is maar 8 uurtjes maar we willen ons niet vervelen.

Dan maandag ochtend vroeg alleeen nog de toilettassen en dan zijn we er klaar voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten