maandag 19 juni 2017

Dag 13 18 juni '17 Washington DC - Tanger Outlets (Maryland)Vandaag gaan we shoppen!! Tenminste dat is het plan 😁
We hebben uber geboekt voor 10 uur, zo laat gaat het open en kunnen we nog een beetje uitslapen. Voor de zekerheid hebben we gisteren de wekker gezet en dat is maar goed ook. Om 9 uur worden we wakker van de wekker. 

Snel aankleden en naar de voordeur voor de uber meneer. Deze meneer is wel leuk en houd van een praatje! Het is ook een half uurtje rijden. Hij heeft de Beatles radio zender op en we praten over van alles. 

Hij zet ons af bij de voorkant en als we uitstappen worden we gelijk overvallen door de hitte. Eerst op zoek naar de coupon book office. Die krijgen we samen met een voucher voor Colombia (in het chinees, Mark waar ben je? 😉

We lopen eerst een rondje, even kijken wat er allemaal zit. Het is een aardige grote outlet en er zijn ook veel vaderdag aanbiedingen. Eerst maar even naar de Starbucks ☕️We gaan buiten zitten anders wennen we echt niet aan de warmte ☀️☀️☀️

We shoppen 2 paar pumps voor Barbara bij de clarks, bij Nike t shirts voor Sander, bij Colombia shirts en afritsboeken voor Sander & shirts voor Barbara. 

Voor de lunch gaan we naar Johnny Rockets, dat smaakt ons prima. Ook nu eten we weer buiten ipv in de airco. 

Op naar de asics voor schoenen en sokken voor Sander, bij adidas shirts voor sander en een nieuwe sport tas voor Barbara, tshirts voor Barbara bij converse Ên washi tape bij Claires 😁

Dan boeken we weer een nieuwe uber, die er binnen een minuut is. Ook deze meneer is wel van een praatje. Wij zijn zijn laatste ritje van vandaag, zijn kinderen hebben steak on the grill voor hem klaar gemaakt en ze wachten op hem.

Hij zet ons voor de deur af en we zijn blij dat we de koele studio in kunnen. De wifi doet het niet zo lekker dus we sturen Mary een berichtje die alles reset. 

We genieten van de koelte hier terwijl we op Facebook lezen dat we in het westen van Amerika hitte waarschuwingen worden afgegeven. Rond de 50 graden is het daar. We zullen niet meer klagen over onze 33 graden met 70% luchtvochtigheid! 
Alle aankopen worden gelucht en opgevouwen, prijsjes er af en in de kast er mee. 

Voor het avond eten gaan we naar het Mexicaanse restaurant wat Sander heeft gezien op de hoek. Het is op alle andere terrasjes ontzettend druk vanwege vaderdag. Het is een soort Subway maar dan Mexicaans, Chipotle heet het.
https://www.chipotle.com/ De muziek staat nogal hard maar het eten is erg lekker.


We wandelen nog een stukje over de brug en weer terug en staat een flinke wind, dus we kunnen een beetje afkoelen. Thuis gekomen kijken we naar Die Hard 2, eten een ijsje uit de vriezer en doen we een wasje. Deze studio is echt aan te bevelen voor als je naar Washington DC komt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten