dinsdag 13 juni 2017

Dag 6 11 juni '17 Shenandoah NP - Front Royal

Dag 6 11 juni '17 Shenandoah NP - Front Royal

Lekker lang geslapen vandaag, tot half 9! We wilden beneden ontbijten maar het is heel erg druk, we moeten een half uur wachten. Daar hebben we natuurlijk geen zin in. We nemen een paar koekjes, nou ja koeken en een paar muffins voor onderweg.
We brengen Barbara's handtas met de paspoorten en alle andere belangrijke dingen bij de receptie zodat hij daar in de kluis kan. Normaal gaat alles mee, maar dat lijkt ons niet handig gezien ons Franse kano avontuur van een paar jaar geleden.

Stukje rijden naar de front royal canoe waar we een kano huren. We krijgen een kaart, peddels en natuurlijk een zwemvest. We rijden een stukje in een busje zonder airco maar met arko en na de instructies ( vaar naar het noorden, hou altijd je zwemvest om, mocht je omslaan, voeten naar voren tot daar waar het water rustig is, we lachen je dan alleen achter je rug uit, alleen op de twee eilandjes stoppen voor lunch en drink met mate) stappen we in en hebben we gelijk onze eerste "waterval" 
Er liggen wat rotsen waar we echt met gemak over heen varen.   

We peddelen wat, we worden door de stroom mee gevoerd, we sturen een beetje bij. Heerlijk! We zien schildpadden, vliegende vissen en koeien. Die staan natuurlijk langs de kant 😉

Na zo'n 2 uur peddelen en bijsturen zijn we er al 😁 ondanks al het smeren zijn we toch een beetje verbrand. Het busje brengt ons weer terug naar de auto waar we ons afmelden en een mooie "we survived rocky Shenandoah river" 😂 patch kopen. 

Inmiddels hebben we best honger, dus we besluiten wat te eten in front royal. Sander heeft daar spare ribs gezien, dus we rijden die kant op. De keuken is al open, dus ribbetjes voor Sander en kalkoen met kaas voor Barbara.

Dan rijden we naar de kamer, met een korte stop bij de receptie om de tas weer op te halen. We checken de mail voor meer info voor de sleutel van de Airbnb kamer. Die is er nog niet, dus we sturen een mailtje. Binnen een half uur hebben we al antwoord, dus we maken even een plan hoe we morgen die kant op gaan. Via de Walmart voor boodschappen ☺️

Beetje lezen, beetje tv kijken en het verslag schrijven en dan slapen!


IMG_0234.JPG

Geen opmerkingen:

Een reactie posten