dinsdag 13 juni 2017

Dag 4 9 juni '17 Shenandoah NP - Shenandoah - Luray

Dag 4 9 juni '17 Shenandoah NP - Shenandoah - Luray

Rond 8 uur opgestaan, rugzak ingepakt en op naar het ontbijt. 
Vandaag een klein ontbijt, Barbara neemt een bagel met cream cheese, Sander neemt een bakery basket.  Dat is een muffin, een scone met vruchtjes en stukje banana bread. We nemen ook een doosje met zo'n zelfde inhoud mee voor de lunch. 

We rijden vandaag helemaal door het park naar de zuidelijke uitgang dan via de 340 NB via Luray weer terug. Bij big meadows stoppen we even om te tanken en een bezoekje te brengen aan het visitor center. We stoppen bij 35 van de 75 uitzichtpunten waar nu zeker iets te zien is want het weer is prachtig! Opgestaan met een mooie zonsopkomst en de meeste van de bewolking is weg getrokken, hebben we geweldig uitzicht over de vallei. 

Dan richting de stad Shenandoah. Barbara mag even uitstappen om een yard sale te bekijken ( een beetje een zooitje) en dan willen we iets eten. We weten niet precies wat we verkeerd hebben gedaan maar we vinden niks. Dus rijden we door naar Luray, met het plan dan onderweg iets te eten. We komen langs een diner: daisy's diner. Onderdeel van Cooters. Het museum over de dukes of hazard! 
Sander neemt een burger, Barbara een boss hoggs. Errug lekker 💛

Op naar de druipsteen grotten van Luray. We zijn bijna gelijk aan de beurt voor een kaartje. Even in de rij voor een green-screen foto. Dan naar beneden, het is bijzonder mooi! De groep bestaat uit veel chinezen, die ontzettend veel foto's nemen😉Ze spelen ook nog even op het orgel, dat vinden we een beetje kitscherig.
Na een uurtje gaan we weer naar boven waar het lekker weer is, zo'n 26 graden. 
Met het kaartje mogen we ook naar het antieke speelgoed museum en het kampeer museum. Dat slaan we maar over, het loopt al tegen diner tijd en we moeten nog een uurtje rijden. Als we er bijna zijn, rijden we de afslag voorbij 😔 het is ook zo onduidelijk aangegeven! Maar na een stukje verder naar beneden rijden kunnen we keren en halen we toch de entree van het park.

Even de nieuwe souveniers in de kamer leggen om wat te eten. We lopen naar het restaurant; Barbara heeft niet veel honger maar Sander neemt een broodje en een lekker stukje cheese cake! Stukje terug lopen naar de kamer en dan nog even foto's van vandaag kijken. 


Tanken 14,95$Geen opmerkingen:

Een reactie posten