dinsdag 13 juni 2017

Dag 3 8 juni '17 Shenandoah NP

Dag 3 8 juni '17 Shenandoah NP

Vandaag uitgeslapen tot maar liefst half zeven! Het gaat de goeie kant op 😉
Even naar boven voor het ontbijt; de mevrouw van de bediening beveelt ons het buffet aan. Er is van alles wat. Roerei, worstjes, bacon, warme pap (jakkie) pancakes, vers fruit, kleine broodjes en gebakken aardappeltjes. Sander neemt fruit & cornflakes met melk. Barbara lekkere pancakes met maple syrup, roerei, worstje, bacon en twee van die schattige broodjes. Smaakt allemaal prima!

We besluiten even het pad af te lopen wat je kunt zien vanuit het restaurant. Staat we ineens bij onze kamer. De auto staat nog boven. We besluiten hem daar te laten tot het diner, we maken er een relax dagje van. We doen een powernap 😴 lezen wat (bedankt Marlies, die Nikki French is supergoed!) ruimen een beetje op en dan is het al tijd voor de lunch.

We wandelen weer naar boven, eten bij de take away een broodje. Lezen mail en blijven op de hoogte van het nieuws op Facebook. Barbara wil graag een stukje van de Stony man trail lopen. Dat is een trail van een uurtje ongeveer. Even kijken of het echt waar is. We nemen een folder mee aan het begin met wetenswaardigheden en lopen een stukje. Ineens zijn we dan op het uitzichtpunt. Echt prachtig! De meeste bewolking is weg, dus we kunnen ver over het park uit kijken.  Tijd voor de terugweg. We komen na precies 59 min en 11 sec weer op het start punt, dat uur is dus echt uitgemeten met mensen die normaal op kantoor zitten 😁

Bij de take away nemen we twee Starbucks frappacinno's mee en als we in de cabin zijn, nemen we eerst een appeltje. Later ook de Starbucks terwijl we nog wat lezen en tv kijken ( en nog een powernapje doen 😴😊)

Kleine wandeling naar het diner; deze keer voor Sander turkey en Barbara neemt nog een keer pulled pork met zoete aardappel. Sander neemt nog een lekker stukje cheese cake toe. Er is life entertainment vanavond: tapdansers. Het is best druk!
Nog even mail lezen en dan nemen we buiten mooie zonsondergang foto's. Veel beter als die van gisteren, wel wolken in de verte maar geen mist!  


Tot half elf kan Barbara wakker blijven, maar dan is het echt tijd om te slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten