dinsdag 13 juni 2017

Dag 7 12 juni '17 Shenandoah NP - Washington DC

Dag 7 12 juni '17 Shenandoah NP - Washington DC

Rond half negen wakker geworden en de koffers ingepakt. Drie dubbel check of we geen beestjes meenemen. Ook niet in de schoenen. Het is hier een aangename 23 graden. 
De koffers, de rugzakken en Barbara's schoudertas in de auto en op naar het ontbijt. Omdat we niet zeker weten hoe het uitkomt bij de lunch nemen we een stevig ontbijt, dat kan nog net want het is kwart over 10 en ze sluiten om half elf. 

Dan is het echt tijd om Shenandoah te verlaten. We brengen een bezoekje aan het postkantoor van sperryville en rijden dan door naar de Walmart. We doen wat boodschappen waar nu weer plek voor is. We hebben alles hup in de koffer gemikt, we pakken het toch zo weer uit. 

Bij de thirfty nemen ze de auto weer in ontvangst en bijna gelijk komt de shuttlebus naar het vliegveld. Daar melden we ons aan voor ons eerste uber ritje! De chauffeur is er met vier minuten dus we hoeven niet lang te wachten. Koffers en rugzakken achterin en klaar! We rijden een stukje en komen prompt in file. Onze herinnering aan route 66: file, file en nog eens file!  Maar uiteindelijk komen we daar ook doorheen en worden we keurig voor de deur afgezet. 
De sleutel ligt op de afgesproken plaats en we stappen zo onze studio binnen. Precies zoals op de foto's. 😁 met een zalige regendouche. Met een hele grote maar lawaaierige koelkast en een super laag bed. Het is heerlijk koel binnen, buiten is het zo'n 32 graden en zeer zonnig ☀️

Koffers uitpakken, wassen en dan zijn we klaar voor verkenning van de buurt. En we moeten natuurlijk iets eten. We lopen een rondje in de buurt, er zijn veel restaurants en kroegen. We kiezen voor smoke & barrels. Het is een bbq restaurant en we nemen een bbq sampler for 2. Een aanrader, erg lekker en we nemen ook een toetje. Dan nog even naar de supermarkt voor soja melk en jam voor het ontbijt van morgen. 


Omdat we best een beetje moe zijn van de hele dag onderweg zijn, gaan we richting de studio om nog even tv te kijken en dan te slapen 😴

Geen opmerkingen:

Een reactie posten