vrijdag 16 juni 2017

Dag 11 16 juni '17 Washington DC - MichaelsLekker uitgeslapen vandaag, we zijn zeker tot 9 uur in bed gebleven! Op ons gemak aangekleed en toen eindelijk met de metro naar de Michaels bij Friendship Hights. We komen uit in het winkelcentrum, waar we eerst een stop maken bij de World market. Het is een soort uitgebreide Xenos waar ze zelfs hagelslag verkopen. 6,50 $ per doosje. Er is maar liefst de keuze tussen melk en puur. 

We moeten buiten even zoeken waar de Michaels zit. Onderweg valt ons oog op the cheesecake factory. Die hebben we nog niet geprobeerd, dus daar gaan we straks heen. 

Op naar de Michaels, Barbara leeft zich helemaal uit met shoppen 😁
Twee cases, twee nieuwe albums, stapeltje stempels, tas voor het meenemen van scrapspullen en nog meer! We maken een praatje met de meneer van de winkel, die zich verwonderd over hoeveel talen we toch spreken. Arme Sander moet heel lang wachten in de warme winkel. En hij moet ook nog helpen dragen 😉

Op naar de cheesecake factory voor cola met cheesecake 🍰
De bediening is niet best maar de cheesecake is heerlijk, Barbara kan die van haar niet helemaal op dus nog meer voor Sander om te dragen... het is vandaag warm maar heel drukkend en vochtig. Het zal vast gaan regenen vanavond.

We brengen alle scrap spullen naar de studio en Barbara doet een powernap. Dan is het alweer tijd om te gaan eten. Sander zoekt iets op in de buurt en we komen uit bij Songbyrd, the record café.  We nemen een hamburger maar die valt heel erg tegen. We gaan via de platenzaak naar buiten, zonder plaat. Het restaurant is erg leuk ingericht en de draaien geweldige muziek. In de avond is er ook life muziek maar daar blijven we maar niet op wachten. 

We besluiten nog een stukje te lopen en komen allerlei leuke zaakjes tegen. Jack Rose waar alles met wiskey te maken heeft en hele gave geveltjes in alle kleuren! Bij de Cakeroom stoppen we voor koffie met een cupcake. Sterke koffie en een beetje droge cupcakes. De winkel is echt geweldig ingericht, heel Engels, daar ligt het zeker niet aan. 
We komen langs Meeps, bekend voor de vintage spullen. Ook met lege handen naar buiten. Meer mooie geveltjes en we lopen een stukje extra zodat we onze stappen halen voor vandaag ☺️


In de studio eten we onze taartjes op en kijken we een paar afleveringen van big bang. Dan is het tijd om te gaan slapen en begint het te regenen. Als het morgen maar droog is, we willen niet in de regen staan bij het witte huis! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten