zondag 5 april 2015

Eindelijk blogtijd!

Na een hele tijd geen berichten op mijn blog wordt het weer eens tijd. Ik volg de blog van Petra en het blijft toch leuk om gewoon zo mee te lezen en een blik in het leven van een ander te kunnen werpen :)
Momenteel druk druk druk met leuke dingen.

Paasbrunch Vandaag, tweede paasdag 2015, zijn we uitgenodigd voor een lekkere brunch bij Esmay en Marcel. Es maakt altijd lekkere hapjes en Sander heeft een mooi paas-bloemstuk geregeld.

Salon du Scrap, Parijs Daarnaast moet de koffer ingepakt worden, want vrijdag vertrek ik voor een paar dagen naar Parijs. Samen met twee scrapvriendinnen, Barbara en Linda, gaan we naar de salon dus scap. Lekker met de Thalys, dus een ontspannen reisje. Linda neemt haar grote koffer mee, dus ik neem alleen mijn favoriete rode koffertje mee! Sinds ik op pinterest verslaafd ben aan capsule wardrobes, heb ik niet meer nodig ;)

Salon du scrap dus, een beurs voor scrappers en we volgen daar ook een hele leuke workshop, gegeven door Debby Schuh!


Hoop dat we veel leuke nieuwe technieken leren en we met een geweldig album naar huis gaan! We wilden eigenlijk daarnaast de andere workshop van debby volgen, een instagram workshop, maar we hebben natuurlijk ook nog scrapspullen aankoopbudget nodig!


Tijdens een wel hele intressante actie van Salon du scrap, black friday, kreeg je maar liefst 50% korting. Helaas alleen nog plekken op vrijdag, om tien uur. Laten wij nou om kwart voor tien aankomen op Gare du Nord. Dat wordt dus wel heel krap. Na wat heen en weer mailen met de organistatie, blijkt dat als je niet komt, het pakket opgestuurd krijgt! Goede leer voor de volgende keer, want 30 euro voor een kit is volgens mij een hele redelijke prijs.

Deze keer nemen we ook gewoon lekker wat broodjes mee en wat te drinken. Vorig jaar was het pas tegen half vier dat het niet meer zo ontzettend druk was bij de eetkrampjes! Het heeft zo zijn voordelen om twee keer naar hetzelfde te gaan :)

Pocket Letters Buiten de workshop, moet er natuurlijk ook geshopt worden. Gelukkig heb ik er een nieuwe scap-achtige hobby bij om al die leuke spullen te gebruiken. Pocketletters is een combi van scrappen en penvriendinnnen. Op Facebook een paar dames gevonden die wel willen ruilen, Pocket Letters NL Errug leuk zoveel mooie post! Het is een idee van een amerikaanse dame die maakt de mooiste creaties!

Op de nederlandse FB groep, is er maandelijkse een thema swap. Zo gaaf! Vorige maand begonnen en toen een hele schattige paas PL gekregen. Deze maand is het thema high tea en Petra is mijn Pl maatje. Heel grappig, want we kennen elkaar natuurlijk redelijk goed ;)

Volgende keer meer over Salon du Scrap, capsule wardrobes en mijn aankomende tripje naar Las Vegas!

1 opmerking:

  1. Hihihihi werd tijd dat je wat post op je blog. Leuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen