zondag 29 mei 2011

Day after the party!

Gisterenavond was erg leuk! Zoveel visite, zoveel kadootjes!
Helemaal blij ben ik er meer.
Lekkere dingen van Lush, shepora badschuim, mooie lila nagellak, jilz, chocotoffs, een bon van lush, kneipp badtabletten, een bon voor een massage, een bon voor een high tea, mooie pioenrozen. Ik kan weer even vooruit!

Van Esmay krijg ik nog een waar is wally boek, maar die is nog in bestelling dus nog even geduld :-)

Mar heeft nog een lekkere zalmwrap gemaakt, Els haar lekker tortilla dip, we hadden allerlei lekkers en daar is lang geen einde aan.

Vandaag zouden Cristine en Roberto met de meiden komen, maar vannacht ben ik heen en weer gelopen tussen de wc en bed, dus dat hebben we maar afgezegd. Dat is nu geen goed plan :(
Dus maar lekker op de bank met een carotte van lu en wat water.

zaterdag 28 mei 2011

lush !

Afgelopen week was Annemieke op bezoek, die was tijdens onze vakantie naar Liverpool geweest voor een wedstrijd van haar club en om lekker te shoppen. Daar aangekomen bij de Lush sloeg ze ongeveer stijl achterover van de prijzen bij de Engelse Lush winkels zijn! Ik kreeg voor mijn verjaardag een hele lekkere massagebar en heb daar even lekker in het krantje gesnuffeld of er leuke dingen dingen in stonden. Mijn oog viel op de think pink hatbox.
Zo geweldig maar 79 euri alhier, nader onderzoek op de lush site in UK wees uit dat hij daar omgerekend 42 euro kost!! Dat word een weekendje liverpool boeken tegen de kerst!
Ze hebben bij de lush namelijk een geweldige Adventskalender :D gevuld met allemaal zalige lush producten! Dat word shoppen.

Toen ik toch aan het snuffelen was gelijk maar even de volgende wishlist opgesteld:

rockstar
iceblue
sugarbabe
joy of jelly
damon in the dark
vanilla in the mist
blackberry
twilight
think pink
honeybee
vanilla fountain
out of this world
spacegirl
big blue
sweet and dreamy
en natuurlijk de think pink hatbox

vrijdag 27 mei 2011

bijna een feestje!

morgen vier ik voor de 3e keer mijn 33e verjaardag en het lijkt erop dat we meer visite krijgen dan vorig jaar! Mijn moeder bakt taart dus dat hoeven we niet te halen maar wat moeten we verder serveren??? Hier vond ik wat lekkere makkelijke recepten: www.lekkerehapjes.webklik.nl maar of ik zin heb om die te maken?

Vandaag op de chat gezellig met els gekletst, het is hartstikke druk in de massagepraktijk en dat is alleen maar goed! www.massagepraktijkelsjansen.nl Handig als je in de buurt bent :)

Jammer genoeg is het geen lekker weer, dus we vieren het niet in de tuin, beetje balen!
Ga wel versieren, slingers maakt zo'n feestje extra feestelijk.

Kreeg vandaag post uit duitsland van de postcrossing, schattig kaartje van postcrossing!

donderdag 26 mei 2011

Aardbeien met meringues en slagroom
Ingrediënten voor 4 personen

1 bakje aardbeien
Yoghurt (naturel)
Slagroom (liefst met spuit)
Aardbeiensiroop
Schuimkoekjes of één grote schuimkoek (meringue)
Hoge en stevige papieren cakecups
Bereiding


Verkruimel de meringues (schuimkoekjes) en bedek de bodem van de cakecups ermee. Schenk de yoghurt erover. Was de aardbeien, snijd ze - als je wilt - in stukken en doe ze in de cupcakes. Schenk de siroop erover en ga dan met de slagroomspuit in de aanslag. Snel serveren om te voorkomen dat de slagroom uitloopt.

Dag 1.

Vandaag begonnen met deze blog, de komende weken zal ik het niet zo druk krijgen omdat ik waarschijnlijk aan mijn rughernia geopereerd word. Hopelijk mag ik wel een beetje surfen om te ontdekken of er meer leuke dingen te vinden zijn op internet. Ik ben van plan om af en toe eens een lekker recept te delen en wat ik zoal nog meer tegen kom!


Eerst maar eens een lekker recept:

Luchtige bananenpannenkoekjes met anijssiroop
- 125 g zelfrijzend bakmeel
- mespunt zout
- 1 el suiker
- 1 ei
- 125 ml karnemelk
- 25 g boter of margarine, gesmolten
- 50 g volle kwark
- 100 g banaan, fijngemaakt

voor de siroop
- 50 g golden syrup
- 2 steranijs
- 50 g pecannoten, grof gehakt

Verwarm voor de siroop de stroop met de steranijs en laat 30 min. trekken. Verwijder dan de steranijs en roer de noten erdoor.
Zeef voor de pannenkoekjes het bakmeel met het zout en de suiker. Klop het ei los met de karnemelk en de gesmolten boter en mix door het bakmeel.
Roer tot een klontervrij beslag en roer er dan de kwark en de banaan door. Verhit een grote koekenpan en schep er met tussenruimte 3 lepels beslag in.
Laat het beslag uitlopen tot rondjes van 8 cm Ø en bak ze 1-2 min. of tot de onderkant goudbruin is.
Keer de pannenkoekjes. Houd ze warm op een bord onder aluminiumfolie en bak de rest van het beslag op. Schenk de siroop erover.